Ik ben Nancy Kortman en heb sinds 2014 de opleiding pedicure met een diploma behaald en niet veel later het diploma schoonheidsspecialiste en werk alleen in de salon zodat u niet iedere keer door een ander persoon of stagaire wordt behandeld. De salon biedt persoonlijke aandacht en advies in de uiterlijke verzorging. De combinatie van ervaring en de juiste producten maakt uw gezichsbehandeling persoonlijk en aangepast aan uw huid. Elke huid is tenslotte anders. Ook is het is altijd mogelijk een gezichtsbehandeling met pedicure of manicure te combineren!

Opleiding en werkervaring

Mijn diploma pedicure behaalde ik in 2015 aan een particuliere opleiding als ook mijn diploma schoonheidsspecialist behaalde ik in juni 2016 aan dezelfde school, Kosmos Instituut. In de tussentijd heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met een cursus waxen, Astonishing Spa Manicure, Wimperverlenging, Soak Off Gelpolish - Gellaknagels allen bij de Beauty Company en een cursus hot stone massage bij Total Health in Breda.Tevens heb ik in september 2017 een Beauty training.
Met welke producten word er gewerkt in de salon?
Hydropeptide, Clinical results + Luxery experiences.

Therapie Societé Provençale  d’ Aromatherapie (S.P.A.) Waarom ik heb gekozen voor S.P.A.? Omdat ik een duidelijke keuze wilde maken voor eerlijke en natuurlijke producten met een (zeer) hoog gehalte actieve werkstoffen. 

Nieuwe vaardigheden behaald in 2017: 
Permanente Make up artist