Massage 


                 

 

 

Een ONTSPANNINGSMASSAGE is een massage  die rust geeft in drukke tijden waarbij de massageolie voor gebruik verwarmd wordt.De rug, nek en schouders worden behandeld.

 

De huid en spieren ontspannen zich door middel van een klassieke massage.De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en de afvalstoffen zullen worden afgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling word de huid gereinigd met warme doeken.

Kosten 45,00
Duur van de behandeling ongeveer 45 minuten.

(Let op: Er worden geen erotische massages gegeven.Bent u reeds onder behandeling van een therapeut of arts of gebruikt u medicatie, dan verzoek ik u te overleggen met uw behandelaar of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.)
------------------------------------------------------------------------------------------

Hot stone massage (deze massage word u aangeboden van september tot maart)

 

 

 

                                                                                                                                  
 

 

Een hot stone massage is, zoals het woord al zegt, een massage met "hete" stenen. Deze massage is geschikt in de herfst en winter om de warmte naar ons lichaam en geest te halen. Er wordt gemasseerd met hete basalt stenen, gestold lava, de temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt zal tussen de 48-52 graden liggen.Zij hebben als eigenschap dat ze warmte goed vasthouden, ontgiftend, pijn verlichtend, afvoerend en ontspannend werken.Het lichaam word ingesmeerd met olie, dit kan een neutrale of een aromatische olie zijn. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massage veel effectiever maakt. Een hot stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen.

 

De hot stone massage is geschikt voor mensen met:

 

 

En uiteraard voor iedereen die eens wil onthaasten en de weldaad van een hot stone massage wil ervaren.   Een hotstone massage op benen en voeten of op de rug geeft een volledig gevoel van ontspanning.De warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen. 
Kosten 45,00
Duur van de behandeling ongeveer 45 minuten.

Deze massage kan zowel als losse behandeling bijvoorbeeld de rug of in combinatie met de pedicure- en of wellness behandeling voor de (onder-) benen en voeten besproken worden.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hammam Massage 

De hammam massage begint met een voetenbad met Botanical Beauty dode zeezout. Daarna wordt  de rug gereinigd met warme compressen. Daarna worden door de Botanical Beauty scrub de dode huidcellen verwijdert samen met de hammam handschoen.

Door de effectieve werking van de hoge concentratie Dode Zee zout mineralen voedt, ondersteunt, versterkt, geneest en heelt  het de huid. 

Voel daarna de spanning wegvloeien als je rug wordt gereinigd met warme compressen.

En kom daarna in een oase van rust als uw huid wordt gemasseerd met een warme multi use olie die vet- en vocht herstellend is. De huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen.

De doorbloeding van het weefsel wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast zal ook de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren verbeterd worden.

Na de massage wordt uw huid afgenomen met warme compressen en ter afsluiting word een heerlijke bodybutter opgebracht.

Kosten 45,00
Duur van de behandeling ongeveer 45 minuten.

Eventueel kunt u deze behandeling uitbreiden met een pakking van Botanical Beauty dode zee modder. 
Kosten 5,00             

Prijzen in euro, inclusief btw.