Bij behandelingen met HydroPeptide wordt de kracht van peptiden gebruikt om moleculen op celniveau te verbeteren. De hydratatie wordt verbeterd, lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Behandelingen met HydroPeptide zorgen voor resultaat gerichte oplossingen.

De behandelwijze en gebruikte producten worden op basis van een intake volledig afgestemd op uw huid. 

Om het mooiste en beste resultaat te behalen uit de behandeling adviseren we om thuis de producten van Hydropeptide te gebruiken ter ondersteuning. 

HYDROPEPTIDE® AWARD WINNING SUCCESS

MEER DAN 30 BEAUTY AWARDS WERELDWIJD DANKZIJ ONZE RESULTAATGERICHTE EN INNOVATIEVE FORMULES

THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE

SINDS 2004 HEEFT HYDROPEPTIDE® EEN WARE REVOLUTIE TEWEEGGEBRACHT IN DE HUIDVERZORGING. DEZE COSMECEUTICAL GEBRUIKT DE KRACHT VAN PEPTIDEN ALS BOODSCHAPPER VAN MOLECULEN OP CELNIVEAU EN VERBETERT DE HYDRATATIE, VERMINDERT LIJNTJES EN RIMPELS ZIENDEROGEN EN DE HUID KRIJGT HAAR NATUURLIJK GLOED TERUG. 

MET MEER DAN 60 PEPTIDEN, ANTI-OXIDANT-RIJKE BOTANISCHE STAMCELLEN, GROEIFACTOREN EN HYALURONZUUR BIEDEN ONZE AWARD-WINNENDE PRODUCTEN, VOOR ZOWEL DAGELIJKSE ALS PROFESSIONELE BEHANDELINGEN, GERICHTE EN RESULTATEN-GEDREVEN OPLOSSINGEN.

VOOR ALLE HUIDTYPES.

Afbeeldingsresultaat voor hydropeptide behandeling
                                                                            

                              Pedicure & Wellness is opgeleid en gediplomeerd volgens het branche diploma schoonheid en heeft het examen afgelegd bij Exuive (Juni 2016)